Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Tomaten, reif, in Stücken, Strunk entfernt
- 4 Zweiglein Oregano, frisch
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikum, frisch, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 54 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Zucchini Minz Suppe
30 Min
Tomatencremesuppe (XXL)
40 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 Min
Einfache Gemüsesuppe
40 Min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Schnelle Kürbissuppe
25min