Italienische Tomatensauce

Italienische Tomatensauce

4.7 96 beoordelingen
Voorbereiding. 55min
Totaal 2u. 5min
10 Gläser

Ingrediënten

  • Wasser
    250 g
  • Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
    2000 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    550 g
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Knoblauchzehen halbiert
    30 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Tomatenmark
    70 g
  • Salz, unjodiert
    2 - 2 ½ TL
  • Honig
    60 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 EL
  • Thymian, getrocknet
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Glas

Eiwitten 3 g
Calorieën 537 kJ / 128 kcal
Vetten 7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...