Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3237 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1h
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
15h
Talggen
1 Std. 40 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1 Std. 40 Min
Rote-Rüben-Relish
1 godz. 15 min
Gua Bao - gedämpfte Buns gefüllt mit Schmorfleisch und Sweet Chilisauce
3 Std. 10 Min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 min
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min