Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3237 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Pizza mit Gorgonzola, Speck, Birnen, Honig und Walnüssen
3 godz. 35 min
Staubzucker
5min
Risotto (XXL)
40min
Ritschert (XXL)
1 Std.
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Älpler Flädle
30 Min
Talggen
1 Std. 40 Min
Pizzaschnecken
1 Std. 30 Min
Leberreis
35 Min
Zitronensorbet
6h 40min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4hod. 50min