Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 588.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omas Apfelkompott
20 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Haferflockensuppe
20 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Letscho
40min