Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 588.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Omas Apfelkompott
20 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Erdäpfelsalat
1h
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min