
Apparaten en accessoires
Gelber Fisolensalat
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
Dressing
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Petersilie Blättchen abgezupft½ Bund
-
Rapsöl3 EL
-
Apfelessig3 EL
-
Wasser1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
Gelbe Fisolen
-
Wasser500 g
-
gelbe Fisolen, frisch halbiert500 g
-
Salz1 TL
Voeding per 1 Portionen
Calorieën
95.8 kcal /
402.8 kJ
Eiwitten
3.4 g
Vetten
6.6 g
Koolhydraten
5.5 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
0.6 g
Natrium
588.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Frisch aus dem Garten
18 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk