Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bearbeiten der Knöderl
- 100 g Semmelwürfel
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 3 Eier (Größe M)
- 2 - 2 ¼ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL brauner Zucker
- 60 g Pinienkerne
- 350 - 400 g frische Paradeiser
- frische Basilikumblätter, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Pikante Sterzschnitten
55min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Mohn-Topfen-Knödel mit Zitronenjoghurt
3h
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Topfenschmarrn
50min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min