Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel, zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
of 2 - 3 Pflaumen, entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 163 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50 min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Topfenschmarrn
50min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min