Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 10 g frische Germ
- 200 g Joghurt 3,5 %Fett
- 120 g Wasser
- 25 g Zucker
- Öl zum Einfetten
- 100 g Mandeln, ungeschält
- 100 g Marillen, getrocknet, entsteint
- 100 g Milchschokolade, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Prisen Salz
- Öl zum Bestreichen
- Milch, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1048 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 35 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20 min
Italienische Frittata
35 min
Süßkartoffeleintopf mit Ente & Maroni
1h 20 min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 min
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30min
Supplì alla romana
4óra 15p
Maronipressknödel
1 Std. 50 Min
Karamell-Pekan-Küchlein
1h 20 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Banana Bread Mug Cake
10 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25 min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.