Compatibele versies
Pizza mit Gorgonzola, Speck, Birnen, Honig und Walnüssen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 210 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 5 g frische Germ
- Olivenöl, zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Topping
- Weizenmehl, griffig, zum Ausstreuen
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (7-8 mm)
- 2 Williams-Christ-Birnen, geschält, entkernt, in Spalten (ca. 220 g)
- 150 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse), in Stücken (2 cm)
- 30 g Speck, geräuchert, erst in Scheiben, dann in Stücke geschnitten (3-4 cm)
- 35 g Walnüsse, gehackt
- 25 g Honig
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4243 kJ / 1014 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 155 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 802 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30 Min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2 godz. 30 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 Std. 45 Min
Gemüse-Rosen-Tarte
1h 40min
Zwiebel-Käse-Tarte
1h 10min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Fleckerl mit Birnen-Speck-Sauce und Bergkäse
1 Std.
Lustenauer Käsdönnala
2 godz. 30 min