Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Dijon-Senf, grob
- 100 g Rapsöl
- 30 g Zucker
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1000 g Spareribs aus der Brust (sind etwas fleischiger), in 2 Stücken
- 800 g Wasser
- 60 g Tomaten-Ketchup
- 20 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 817 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Gegrillte Schweinespieße
7h 10 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Spareribs mit Ajvar-Sauce
10h
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Frittatenrouladen
40 min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Rindsrouladen
1hod. 30min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40 min