Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schweinehaxen und Kartoffeln
- 750 g Wasser
- 2 Schweinehaxen (ca. 2 kg insgesamt), quer halbiert
- 3 TL Salz
- 3 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Pfeffer
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
Malzsauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Öl
- 300 g Malzbier
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1 godz.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Coq au vin
2 godz.
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5 min
Gefüllte Koteletts
40min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Sauerbraten
72 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 godz.
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 godz.