Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3041 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs in Tomatensauce
45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.
Kartoffeln für viele
35 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Pulled Pork Burger
6h 20 min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Bolognese classico
5h
Winzertopf
2 godz. 40 min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 godz. 45 min