Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Olivenöl
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 1300 g Rinderhackfleisch, zerbröselt
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 100 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Zucker
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Paprika de la Vera
- 2 ½ EL Oregano, getrocknet
- 1 ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 - 2 TL Cayenne-Pfeffer
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Nelken
- 2 Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
- 60 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Carne mit Baguette, Eisbergsalat und Mango-Schoko-Eis
45 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2 godz.
Milchreis
55 Min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min
Pfannkuchen
20 min
Kartoffelcremesuppe
45 min
Linseneintopf
4h
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2u. 15min