Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rinderfond
- 2 Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
- 30 g Öl
- 2 Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser (bis zur maximalen Füllmenge)
Suppe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Porree, in Ringen (2 mm)
- 80 g Suppennudeln
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2072 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Mini-Rouladen
3h 30min
Fleischklößchen-Suppe
30 min
Hühner-Kraft-Suppe
2 godz. 10 min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Bolognese classico
5h
Gulaschsuppe deluxe
2h
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 godz. 45 min