Apparaten en accessoires
Biermarinade zu Nackensteaks
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
rote Chilischote, frisch ggf. entkernt1
-
Meersalz1 TL
-
brauner Zucker2 EL
-
Pfeffer½ TL
-
Zimt½ TL
-
dunkles Bier250 g
-
Schweinenackensteaks (à ca. 150 g), siehe Tipp4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
28 g
Calorieën
1470 kJ /
350 kcal
Vetten
21 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lasst uns grillen!
6 recepten
Duitsland
Duitsland