Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinefleisch, sehnenfrei, fettfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), gewürfelt
- 100 g fetter Speck, frisch, gewürfelt
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pökelsalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Pizzagewürz
- 2 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier
- 60 g Mehl
- 60 g Fleischbrühe, flüssig, kalt
- 100 g Gouda, in Stücken
- 100 g Salami, in Stücken
- 100 g eingelegte Paprika, gut abgetropft
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 924 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Leberknödel
55min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2sa 30 dk
Biermarinade zu Nackensteaks
4h 20min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 dk
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Lyoner
12 Std.
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 dk
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Speck-Zwiebel-Stangen
1sa 20 dk
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.