Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, am Stück
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 800 g Wasser
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig (750 g), aus dem Kühlregal
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 EL Kümmel, ganz
- 1 EL Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 330 g Malzbier
- 400 g Geflügelfond
- 1 EL Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5613 kJ / 1342 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.
Sauerbratenragout
49 Std.
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Sauerbraten
72 Std.
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Leberknödelsuppe
45min