Apparaten en accessoires
Dried Beef Dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 Portionen
Ingrediënten
-
70 - 100 g Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert, nach GeschmackBeef Jerky nach Geschmack70 - 100 g
-
Frischkäse200 g
-
Zitronensaft10 g
-
Mayonnaise1 EL
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 Portionen
Eiwitten
49 g
Calorieën
4637 kJ /
1109 kcal
Vetten
94 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Aioli, klassisch
10min
Schnelle Aioli
10min
Kräuterbutter
10min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1u. 50min
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2u. 30min
Baconcreme-Happen
1u.
Rotweinbutter
3u. 20min
Aprikosensenf
30min
Parmesancreme
5min
Limetten-Chili-Butter
10min
Cheddargebäck
40min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min