Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
of 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
of 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1óra 10p
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30 min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1óra 10p
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30 min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15 min