Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln

Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln

3.7 28 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen
    30 g
  • Rosmarin frisch
    5 Zweige
  • geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben
    150 g
    150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben
  • Putenkeule, ohne Haut
    800 g
    800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • natives Olivenöl
    20 g
  • Wasser
    1300 g
  • Kartoffeln in Stücken (4 cm)
    600 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 51 g
Calorieën 2174 kJ / 520 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...