Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 150 g Salami, scharf (mit Paprika oder Chili), in Stücken
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Amarena-Eis
8h 10min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Crostini mit Käse
20min
Pasta all´arrabiata
30min
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 40 Min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Pizza Diavolo
1h 15min
Frische Tomaten-Pasta
25min