Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brötchenteig
- 180 g Wasser
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Zucker
-
10
g frische Hefe, zerkrümelt
of 1 TL Trockenhefe (5 g) - 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Boerewors-Patties
- 1 EL Korianderkörner
- 3 Nelken
- 1 TL Muskat
- 1 ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 20 g Sonnenblumenöl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 400 g Schweinehackfleisch
- 30 g Rotwein
Tomatensauce und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g stückige Tomaten
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 10 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2659 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Mini-Fladenbrote
2 Std. 20 Min
Pizzabrot mit Schinkenspeck und Fontina-Käse
2 Std. 20 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40min
Reisbällchen
25min
Pull Apart Bread
2 godz. 50 min
Gefülltes Fladenbrot
1 Std. 40 Min
Hähnchenburger
2h 30min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 20 Min
Zwiebelringe
20 min
Hackfleisch-Pita
1 Std. 5 Min
Hütten-Burger
1h