Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Baguettes
15h
Baguette
3h 45 min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Teigtaschen alla Romana
1h 15 min
Vanilleeis
12 Std.
Grissini
2 Std. 30 Min
Sushi mit Schinken und Spargel
1h 15 min
Gefüllte Leberkäse-Muffins
2 godz.
Kartoffelrösti in Baconhülle
1 Std. 30 Min
Geflügelfond
1 Std.
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 Std.