Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Baguette
3h 45min
Vanilleeis
12 godz.
Nudelteig
1h
Lyoner
12 godz.
Chinesische Törtchen
2 godz. 45 min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17h
Laugenbrezeln
1h 15min
Bandnudeln
55min