Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Schweineschmalz
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
½
TL Zucker
of ½ TL Backmalz - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 EL natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Fontinakäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Salami, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Minicalzone "Neptun"
1u. 20min
Spiegelei-Nester
1u. 20min
Mini-Fladenbrote
2h 20min
Gefülltes Brot
1u. 20min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1u. 45min
Frittierte Mini-Pizzen
2u.
Teufels-Pizza
2h 15min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Pizzarolle
1u. 40min
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2u.
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1u. 40min