Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Schweineschmalz
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
½
TL Zucker
of ½ TL Backmalz - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 EL natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Fontinakäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Salami, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 896 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Käse-Blätterteig-Röllchen
1 Std. 40 Min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Schinkenswirls
1h 20min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Gefüllte Croissants
1h 20min
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min
Mini-Fladenbrote
2u. 20min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Hackfleisch-Pita
1h 5min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Flammkuchen, klassisch
1h
Käse-Schinken-Stangen
1h