Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Belag
- 15 g Parmesan
- 1 EL frische Petersilienblätter
Füllung
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Mozzarella, in Scheiben
- 40 g Crème fraîche
- 1 Ei
Teig
- 130 g Topfen (40% Fett)
- 80 g Butter, in Stücken
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Eidotter
- 1 EL Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2 godz. 15 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Fougasse mit Käse
2h 35min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35min