Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
-
250
g Tomaten, ohne Kerne, in Stücken
of 250 g stückige Tomaten aus der Dose - 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 50 g Artischockenherzen, in Öl
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 30 g gekochter Schinken, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2695 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19h
Champignonpizza
1h 40min
Teufels-Pizza
2h 15min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza mit Lachs
1h 30min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Pizza Hawaii
1h 35min
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.