Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g Erdnussöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g stückige Tomaten, frisch oder aus der Dose
- 3 - 4 Blätter Basilikum, leicht zerpflückt
- 1 Prise Salz
- 600 g Meeresfrüchte, TK, aufgetaut und gut abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3192 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Räucherlachs-Pizza
1h
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40min
Pizza mit Lachs
1h 30min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Capricciosa
1 Std. 40 Min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h