Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
BBQ-Sauce
40min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Bolitos in Tomatensauce
1 godz.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.