Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargel
- 500 g Wasser
- 1000 g Spargel, weiß, geschält, in Stücken (10 cm)
Avocado-Bärlauch-Dip
-
50
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
of 20 g Basilikumblätter, frisch - 2 Avocados, reif, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 100 g Schmand
Joghurt-Möhren-Dip
- 80 g Möhren, in Stücken
- 20 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 100 g Frischkäse
- 100 g Schmand
Backteig und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- ½ TL Salz
- 150 g Bier
- 1 TL Öl und mehr zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3002 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüseschalen-Chips und Käsebällchen
35min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20min
Spargel-Salat-Lasagne
50min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1 godz. 40 min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 godz. 40 min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Erdäpfelkroketten
3 Std. 50 Min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Bärlauchpaste
20min