![Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5f86a4b1-4ec2-4b28-ae43-b2c5b9b88218/Derivates/ad7f87cb-e73e-4346-8e35-cc705088dc14.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL gemischte, frische Kräuter (z.B. Salbei, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 100 g Sauerrahm
- 200 g Frischkäse
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 - 2 frische rote Chilischoten, entkernt, in Stücken, nach Geschmack
- 1 grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g reife Paradeiser, in Stücken
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 800 - 900 g kurze Schweinerippen, in einzelne Rippen geschnitten
- 800 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Wedges geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3909 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Honig-Senf-Spareribs
4h 20min
Lammragout
1h
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 Min
Glasierte Apfel-Spareribs
2 Std. 30 Min
Salzburgerbraten
2 Std. 40 Min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Hendlbrust mit Eierschwammerlfüllung auf Sommergemüsegnocchi
1 Std. 15 Min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1 godz. 25 min
Glasierte Spareribs
6ч. 30 мин.
Boef Stroganoff
50min