Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Fleisch
- 80 g Möhre, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Staudensellerie (ca. 70 g), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 350 g Rotwein
- 500 g Hirschfleisch, in Würfeln (3 cm)
Ragout
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 4 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Salz
- 30 g Tomatenmark
- 5 Wacholderbeeren
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 - 2 TL geriebene Orangenschale (optioneel)
- 250 g Rinderfond
- 35 g Wild-Preiselbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1539 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 Std.
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1 Std.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 godz. 30 min
Erdäpfelknödel
1h 10min
Wildragout
1h 15min
Rehragout
1h 15min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min