Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1413 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 godz.
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 godz.
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 godz. 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 godz.
Rehragout
1 godz. 15 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min