Kartoffeltopf mit Pfifferlingen

Kartoffeltopf mit Pfifferlingen

4.4 72 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pfifferlinge, getrocknet
    20 g
  • Wasser
    1000 g
  • Suppengemüse (Möhren, Sellerie und Porree), in Stücken
    1 Bund
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    3
  • Öl
    40 g
  • Kartoffeln, mehligkochend gewürfelt
    700 g
  • Fleischbrühe (für je 0,5 l)
    2 Würfel
    2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
  • Lorbeerblätter
    2
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    1 TL
  • Schinkenwürfel
    150 g
  • Sahne
    100 g
  • Majoran
    1 TL
  • Petersilie, kraus frisch, gehackt
    3 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1436 kJ / 343 kcal
Vetten 16 g
Vezels 10.4 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...