Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
of 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1801 mg
Alternatieve recepten
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min