Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
-
250
g Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
of 250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 150 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ Bund Dille, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1801 mg
Alternatieve recepten
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Thunfischpâté
4h 20min
Rindfleisch-Tatar
30min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Lachs-Tatar
5 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min