Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme

Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme

4.6 32 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    500 g
  • Salz
    3 TL
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Lachsforellenfilets, ohne Haut und Gräten
    250 g
    250 g frische Lachsfilets, ohne Haut und Gräten
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Zitronensaft frisch gepresst
    2 EL
  • Sonnenblumenöl
    2 EL
  • Schlagobers
    150 g
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    3 Prisen
  • Dille, frisch
    ¼ Bund

Voeding per 1 Portion

Calorieën 339 kcal / 1418 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 25 g
Koolhydraten 15 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 10 g
Natrium 1801 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...