Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Riesengarnelen, roh, ungeschält
- 3 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (3 cm)
- 6 Kaffir-Limettenblätter, frisch (siehe Tipp)
- 1 Stück Galgant, frische Wurzel (ca. 5-7 cm), in Scheiben
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 50 g Limettensaft
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 30 g Fischsauce
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 2 frische rote Chilischoten, entkernt, in Streifen
- 150 g frische Shiitakepilze, geviertelt
- 80 g Reisglasnudeln
- 1 EL frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1106 mg
Alternatieve recepten
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15 min
Vietnamesische Beef Pho
1h 45min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Grünspargel-Laksa
30min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min