Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL frische Korianderblätter
- 2 EL frisches Thai-Basilikum
- 500 g Garnelen, roh, groß, ungechält, mittelgroß, in der Schale (siehe Tipp)
- 20 g Öl (z. B. Erdnussöl)
-
20
g Galgant, frische Wurzel, in Stücken
of 20 g Ingwer, frisch in Scheiben - 3 Stängel frisches Zitronengras, in Stücken (3 cm)
- 1 - 2 frische Chilis, halbiert, nach Geschmack und Schärfe
- 1 Bio-Limette, Schale abgerieben und Saft ausgepresset
- 3 Kaffir Limonenblätter, getrocknet
-
1
TL Rohrzucker
of ½ TL Honig - 1 TL Salz
- 1000 g Wasser
- 30 g Fischsauce
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Röllchen (1 cm)
- 100 g Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 Std. 15 Min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Shrimp Creole
40 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Fischsuppe
1hod. 40min
Vietnamesische Beef Pho
1 Std. 45 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min