Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
TM6 TM5

Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi

3.9 (37 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe
  • 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
  • 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
  • 60 g Zitronensaft
  • 2 ½ TL Salz
  • 1 TL Pfeffer
  • 400 g Wasser
  • 500 g Blumenkohl, in Röschen
  • 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
  • 200 g Joghurt, 10% Fett
  • 40 g Butter
  • 1 Prise Muskat
  • ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1205 kJ / 288 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
16 g
Vezels
4.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten