Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Möhren (ca. 150 g), in Würfeln (ca. 1 cm)
- ½ Porreestange (ca. 100 g), in Ringen (ca. 5 mm)
- 1200 g Pilzfond (z.B. von Lacroix)
- 80 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, zerdrückt
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- ½ Bund Kerbel, abgezupft, grob zerschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer
- 300 g Steinpilze, frisch
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1407 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50min
Hähnchen-Minestrone
1 godz. 20 min
Asturische Fischsuppe
35min
Champignon-Rahmsuppe
35min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 godz. 10 min