Klare Steinpilzsuppe

Klare Steinpilzsuppe

4.4 29 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Möhren (ca. 150 g), in Würfeln (ca. 1 cm)
    2
  • Porreestange (ca. 100 g), in Ringen (ca. 5 mm)
    ½
  • Pilzfond (z.B. von Lacroix)
    1200 g
  • Weißwein
    80 g
  • Worcester-Sauce
    10 g
  • Zwiebeln geviertelt
    2
  • Knoblauchzehe zerdrückt
    1
  • Knollensellerie in Stücken
    50 g
  • Kerbel abgezupft, grob zerschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
    ½ Bund
  • Salz
    1 TL
  • weißer Pfeffer
    1 Prise
  • Steinpilze, frisch
    300 g
  • Öl zum Braten

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 1407 kJ / 337 kcal
Vetten 28 g
Vezels 8.2 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...