Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Shiitakepilze, getrocknet
- 1000 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 150 g Schweinebauch, ohne Schwarte, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 100 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 150 g Tofu, fest, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Mini-Muscheln, TK (siehe Tipp)
- 2 rote Chilischoten, frisch, in Ringen (5 mm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1373 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Wintersuppe
1 Std.
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1 Std.
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h
Pekingsuppe
45min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1 Std. 30 Min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1 Std.
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min