Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Klebreis
- 1500 g Wasser
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel, in feinen Scheiben
- 1 rote Chilischote, getrocknet, entkernt
- 20 g Erdnussöl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenmark
- 30 g Palmzucker
- 400 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 600 g Rindfleisch, in Stücken (1 x 2 cm)
- 100 g Baby-Mais, aus dem Glas, geviertelt
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, ungeröstet
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Biryani-Reis
45min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Grüne Currypaste
25 min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Gedämpfte Lachspäckchen
55 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 godz.