Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korianderöl
- 80 g Blattspinat, frisch
- 1500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 6 Eiswürfel
- 300 g Rapsöl
- 50 g Koriander, abgezupft
Linsensauce
- 250 g gelbe Linsen, getrocknet, sortiert, gewaschen
- 400 g Wasser
- 2 Schalotten
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 180 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 600 g Geflügelfond
- 1 Stängel Zitronengras, frisch
- 10 Stängel Koriander
- 10 weiße Pfefferkörner
- ½ TL Korianderkörner
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 1 Kardamomkapsel
- ½ Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Peperoni, grün, klein
- ½ Sternanis
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Prisen Salz
Gebratene Meeräsche und Fertigstellung
- 400 g Fischfilets, mit Haut oder Kabeljaufilets, mit Haut
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Olivenöl
- 2 - 3 Stängel Koriander zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2664 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30 min
Lachsburger
50 min
Garnelen-Chili
40 min
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1 Std. 50 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1 godz. 10 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min