Lachs-Tatar
TM6 TM5

Lachs-Tatar

4.3 (71 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 TL rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
  • 2 Stängel Dill, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
  • 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
  • 40 g Zitronensaft
  • 2 EL Olivenöl
  • ½ TL Worcester-Sauce
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 100 g Brunnenkresse
    of 100 g gemischter Blattsalat

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
463 kJ / 111 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten