Steinpilzcappuccino mit Speck

Steinpilzcappuccino mit Speck

4.7 62 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Milch 1,5 % Fett
    200 g
  • Steinpilze, getrocknet
    1 EL
  • Steinpilze, frisch 250 g davon in Stücken (siehe Tipp)
    350 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Tiroler Schinkenspeck in Würfeln (7 mm) und 6 Scheiben fein aufgeschnitten
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Schlagobers
    200 g
  • Gewürzpaste
    3 TL
    1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Thymian, frisch
    6 Zweiglein
    6 Zweiglein Rosmarin, frisch, zur Dekoration

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 846 kJ / 202 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...