Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Milch, 1,5 % Fett
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 350 g Steinpilze, frisch, 250 g davon in Stücken (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tiroler Schinkenspeck, in Würfeln (7 mm) und 6 Scheiben fein aufgeschnitten
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schlagobers
-
3
TL Gewürzpaste
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
-
6
Zweiglein Thymian, frisch
of 6 Zweiglein Rosmarin, frisch, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 846 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min