Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Judasohr-Pilz, getrocknet
- 15 g Wasser
- 5 g Wakame Algen, getrocknet
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 5 g frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 10 g Sesamsamen, geröstet
- 30 g Sushi-Essig
- 30 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 236 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Zatar
15 Min
Möhren-Halwa
40min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 Std. 20 Min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Yakisoba mit Shrimps
40min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Grüne Currypaste
25min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Kashmiri Reis
30min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h