![Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku) Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/096b928e-1e46-4d87-b54d-065f50a61668/Derivates/d382680b-90dd-45ef-88fc-613a57055ab3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 2 Melanzani (à ca. 250 g)
- 4 EL Miso-Paste
- 20 g Mirin
- 15 g Zucker
- 20 g Sake
- 160 g Wasser
- 1 TL Sesamsamen, geröstet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 735 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45 min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 godz.
Dhal
40 min
Paneer
6 Std. 30 Min
Palak Paneer
45 min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Summer Rolls
45 min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45 min