Apparaten en accessoires
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Öl zum Einfetten
-
Melanzani (à ca. 250 g)2
-
Miso-Paste4 EL
-
Mirin20 g
-
Zucker15 g
-
Sake20 g
-
Wasser160 g
-
Sesamsamen, geröstet zum Garnieren1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Japanisch
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Japanisch
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Misosuppe mit Gemüse
40min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Tofu-Pflaumen-Bowl
1u. 35min
Koreanische Ramen mit Tofu
1u.
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2u.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2u. 50min
Vietnamesische Beef Pho
1u. 45min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1u.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1u. 10min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45min
Miso-Udon-Suppe
8u. 30min