
Apparaten en accessoires
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Öl zum Einfetten
-
Melanzani (à ca. 250 g)2
-
Miso-Paste4 EL
-
Mirin20 g
-
Zucker15 g
-
Sake20 g
-
Wasser160 g
-
Sesamsamen, geröstet zum Garnieren1 TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
176 kcal /
735 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
9 g
Vezels
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Japanisch
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk

Japanisch
10 recepten
Duitsland
Duitsland