Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiliöl
- 70 g Olivenöl
- 1 EL Chiliflocken
- 2 Chilischoten, rot, getrocknet, klein
Bohnendip
- 3 - 4 Knoblauchzehen, in Scheiben
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 3 Dosen Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 30 g Zitronensaft
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika de la Vera
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Baguette, vegan, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13sa 20 dk
Melanzanicreme
1h 20min
Gemüse-Seetang-Tatar
45min
Schnittchen mit veganem Lachs
12h 30min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 dk
Za'atar-Gewürzmischung
5min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 dk
Avocado-Bohnen-Hummus
10 dk
Paprika-Hummus
10 dk
Hummus-Platte Greek Style
25 min