Apparaten en accessoires
Bohnendip mit Chiliöl
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
15 Portionen
Ingrediënten
Chiliöl
-
Olivenöl70 g
-
Chiliflocken1 EL
-
Chilischoten, rot, getrocknet klein2
Bohnendip
-
Knoblauchzehen in Scheiben3 - 4
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft3 Dosen
-
Zitronensaft30 g
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt½ TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Baguette vegan, zum Servieren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
436 kJ /
104 kcal
Vetten
5 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Go Veggie!
58 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Gemüse-Hummus
10min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Hummus aus dicken Bohnen
1u. 15min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Orientalisches Zwiebel-Chutney
6u. 30min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Paprika-Hummus
10min
Kräuter-Cashew-Brotaufstrich
8u. 10min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45min