Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 500 g Bulgur
- 13 Tomaten, mittlerer Größe
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- 2 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Bund Pfefferminze, ohne Stiele
- 1 Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 50 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ½ TL Zimt
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50 min
Tomaten-Brot-Salat
35 Min
Paprikabrösel
30min
Zatar
15min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 min
Hummus-Wrap
2h 30 min
Tabouleh
15min
Gazpacho Andalusia
40min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min