Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 500 g Bulgur
- 13 Tomaten, mittlerer Größe
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- 2 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Bund Pfefferminze, ohne Stiele
- 1 Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 50 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ½ TL Zimt
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat mediterran
35 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Möhren in Zitronenöl
45min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 godz.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 godz.
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Erbsen nach Florentiner Art
25 min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 min