Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 500 g Bulgur
- 13 Tomaten, mittlerer Größe
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- 2 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Bund Pfefferminze, ohne Stiele
- 1 Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 50 g Zitronensaft
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ½ TL Zimt
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 godz.
Artischocken-Tomaten-Dip
2h 10min
Kartoffelsalat mediterran
35 Min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Ligurischer Nudelsalat
35 Min
Balsamico-Paradeiser
25 Min
Kartoffel-Spinat-Salat
2 Std.
Tapenade
5 Min
Oliven-Paté
5 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min