Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladen-Sorbet
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 Orange, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 120 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Wasser
- 25 g Kakaopulver
- 1 Prise Salz
Pfefferminz-Pesto und Fertigstellung
- 30 g Mandeln
- 1 Bund Pfefferminze, ohne Stiele
- 50 g neutrales Öl
- 15 g Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joghurteis
10h 20min
Golden Milk Eis
5min
Himbeer-Orangen-Buttermilch-Eis
10 Min
Vanilleeis
12h
Pfirsichsorbet
9 godz.
Mango-Sorbet
30min
Limetten-Gin-Sorbet
10h 20min
Vanille-Avocado-Softeis
12h
Erbsen-Minz-Sorbet
10 Min
Schokoladen-Avocado-Eis
8 godz. 30 min
Weißes Schokoladeneis mit Frischkäse
12h
Ananaseis
10 Std.