Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ingwersud
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Olivenöl
- 50 g Honig
- 30 g Weißweinessig
- 1 rote Chilischote, frisch, leicht eingeritzt
- 8 Wacholderbeeren, angedrückt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 4 Lorbeerblätter, klein
- 8 Stängel Thymian
- 5 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Wasser
Gemüse
- 600 g Wasser
- 400 g Rote Bete, klein, mit Schale
- 400 g Topinambur
- 300 g Möhren, mitteldick, längs geviertelt
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
Vinaigrette und Fertigstellung
- 1 Schalotte, halbiert
- 150 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- 40 g Öl
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 120 g Strauchtomaten, entkernt, in kleinen Würfeln (1 cm)
- 1 Prise Zucker
- 20 g Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Pastinakenpuffer
40 Min
Rote Bete Tikki
1h
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2 godz.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Topinamburpüree
40 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Quitten-Rotkohl
1h 20 min