Topinambur und Rote Bete in Ingwersud

Topinambur und Rote Bete in Ingwersud

3.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Ingwersud
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Honig
    50 g
  • Weißweinessig
    30 g
  • rote Chilischote, frisch leicht eingeritzt
    1
  • Wacholderbeeren angedrückt
    8
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Lorbeerblätter klein
    4
  • Thymian
    8 Stängel
  • Salz
    5 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser
    200 g
Gemüse
  • Wasser
    600 g
  • Rote Bete klein, mit Schale
    400 g
  • Topinambur
    400 g
  • Möhren mitteldick, längs geviertelt
    300 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
Vinaigrette und Fertigstellung
  • Schalotte halbiert
    1
  • Zucchini in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Öl
    40 g
  • Salz
    3 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Strauchtomaten entkernt, in kleinen Würfeln (1 cm)
    120 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Weißweinessig
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 5 g
Calorieën 1046 kJ / 250 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...