Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 350 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kichererbsen, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Naturjoghurt zum Servieren
- 3 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kochbananen-Eintopf
45 Min
Karibisches Curry
45 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Scharfer Weißkohltopf
1h
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Indische Linsensuppe
45 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Dal
1h 50min