Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Limette, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ - 1 grüne Chilischote, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Frühlingszwiebeln, weißer Teil, in Stücken (2 cm)
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 40 g Olivenöl
- 250 g Zuckerschoten
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 40 g Butter
- 4 Toastbrotscheiben, entrindet, in Würfeln (1 cm)
- 400 g Kopfsalat, grob geschnitten
-
2
Prisen Piment d'Espelette
of 2 Prisen Cayenne-Pfeffer - 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1233 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petersilien-Rahm-Suppe
35 min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Zucchinisuppe mit Minze
35 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Spinat-Kartoffel-Suppe mit Eierstich
45 min
Radieschensuppe
25 min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min