Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 20 g Wermut, trocken
- 800 g Gemüsebrühe, flüssig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
1
Lorbeerblatt, frisch
of 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 8 Scheiben Baguette
- Olivenöl zum Beträufeln
- 250 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 EL Zitronensaft
- 80 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Honig, flüssig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 834 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Suppe
40 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 Min
Radieschenblättersuppe
40 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Radieschensuppe
25min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min